logo site în format text 'totul despre cafea'
boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Alanis Morisette canta despre cafea pentru o cauza buna

Alanis Morisette, castigatoarea a numeroase premii Grammy, isi va folosi vocea pentru a sprijini documentarul „A Small Section of the World”, un film de o ora ce va avea premiera weekendul viitor in New York, ce incearca sa aduca in atentia publicului un grup de femei producatoare de cafea din Costa Rica.

Regizorul documentarului este Lesley Chilcott, producatorul filmelor “Waiting for Superman”  si  “An Inconvenient Truth”. Documentarul a fost filmat in jurul femeilor din spatele ASOMOBI (Asociación de Mujeres Organizades de Biolley) din Provincia Puntarenas. Gruparea a luat nastere in 1997, cand femeile din zona au construit o mica moara pentru a reusi sa obtina un venit suplimentar dupa o criza financiara locala ce a fortat multi barbati sa plece din satul natal in cautarea altor locuri de munca.

Documentarul ne arata cum a fost construita moara de cafea de la 0 si cum aceste femei s-au luptat pentru a supravietui si a reconstrui totul dupa ce un incendiu a distrus aproape toata zona.

Muzicianul Costa Rican Carlos „Tapado” Vargas a facut echipa cu Alanis Morisette pentru piesa de pe coloana sonora a documentarului, numita „The Morning”, folosindu-se de boabe de cafea printre elementele de percutie.

Piesa de pe coloana sonora a documentarului poate fi urmarita aici: https://www.youtube.com/watch?v=ZIo9n_U2SMU

Trailer „A Small Section of the World”: https://www.youtube.com/watch?v=l3UrLc7c2zc

Ultimele articole