logo site în format text 'totul despre cafea'
boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Ametyst Coffee din Denver – un concept interesant

Dupa o ascensiune rapida ca barmanita ce a dus-o de pe Coasta de Est tocmai in Denver, Elle Taylor a hotarat sa faca o schimbare si sa devina din angajat, angajator. Astfel, ea si-a deschis in Denver Amethyst Coffe, o cafenea pe 1000 mp, intr-o cladire din centrul orasului si un decor cat se poate de retro.

„Ajunsesem in punctul in care mi-am spus ca de acum pot sa fac asta pe cont propriu. Sunt destul de pasionata de stiinta si serviciile si frumusetea a tot ce reprezinta o cafenea, incat cred ca o pot face sa mearga. Pot sa fac asta!”

„L-am chemat pe prietenul meu Justin (Pollom) pe aici si l-am intrebat daca ar fi interesat sa faca designul si sa construieasca cafeneaua. Inca nu stiu daca si-a dat seama cat de multa munca avea sa implice acest proiect.” Pollom, care are un studio de tamplarie numit Twig Wdwrk, a ajutat-o pe Elle sa isi construiasca o cafenea exact asa cum o vedea ea, cu linii drepte, dure si o atmosfera luminoasa.

„Mi-am dorit in acelasi timp sa fie si familiara, un fel de echilibru mai ciudat.” Cafeneaua este toata din lemn deschis la culoare si mult alb, tot designul s-a dorit sa fie neutru si simplu, pentru a nu iesi in evidenta, iar cafeaua este servita in cesti colorate din ceramica.

cesti

 

Ultimele articole