logo site în format text 'totul despre cafea'
boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Cadouri de Paste cu un pic de cofeina

FRENCH PRESS BIALETTI 1L

http://www.cafelepremiate.ro/echipamente-cafea/espressoare-traditionale-moka/french-press-coffee-maker-bialetti-1l

Preziosa de la Bialetti este o cana French Press cu un desgin caracterizat prin linii netede si elegante, acest articol se distinge prin perfecțiunea fiecarui detaliu și calitatea materialelor. Micul om cu mustata sigla Bialetti, este cu atenție sculptat în cadrul de oțel inoxidabil. Preziosa este un instrument unic, practic și versatil, este ideal pentru a vă răsfăța în orice moment al zilei cu o infuzie de cafea sau ceaiuri din plante uscate.

CANA LONDON MAP

Cana London Map

Cană din porţelan imprimata cu harta Londrei.
Cana este ambalata într-o cutie metalica.
Capacitate 284ml.

CAFEA WHITTARD OF CHELSEA

http://www.tu.ro/cadouri-whittard.html

Whittard of Chelsea, renumitul brand premium de ceai si cafea din Marea Britanie poate fi gasit la parterul magazinului Cocor si in mallurile din Bucuresti. Cu ambianta specific britanica veti gasi peste 870 de produse diferite: ceai de negru si verde din diferite zone ale lume de la clasicul English Breakfast la ceaiul afumat Lapsang Souchon, ceaiuri cu ciocolata, scortisoara, bucati de mere, cardamom, cuisoare sau piper negru, ciocolata calda in diferite amestecuri cu menta, caramel, ardei iute, cocos sau miere si musetel, cafea, dar si accesorii multiple: râsnite de cafea, espressoare electrice, filtre de cafea si o gama larga de portelanuri fine, cesti si ceainice. Alaturi de acestea biscuitii potriviti, diverse sortimente de gemuri si cel mai fin zahar care completeaza aromele ceaiului si cafelei.

„CAFEA.CAFENELE” DE MICHEL BRAUDEAU

http://librarie.carturesti.ro/cafea-cafenele-220309

Michel Braudeau, un scriitor mereu pe drumuri, cercetează în această carte o băutură originară din Abisinia, cu virtuţi spirituale descoperite din întâmplare, pe care o cunoaştem cu toţii: cafeaua. Poţiune magică pentru filozofi, elixirul diavolului pentru societate, cafeaua şi-a infiltrat geniul vorbăreţ în minţile gânditoare ale Europei din Epoca Luminilor. Apoi, în câteva secole, a cucerit întreaga planetă.

De la Veneţia la Viena, de la Madrid la Lisabona, de la Praga la Saint-Germain-des-Prés, această „pudră” în căutare de aventuri a ridicat pretutindeni temple în cinstea savurării ei păgâne, locuri în care oamenii se întâlneau, discutau sau meditau: „cafenelele”.

Clasându-se pe locul al doilea în schimburile mondiale, după petrol, cafeaua a devenit astăzi miza simbolică a unei alte bătălii: comerţul echitabil. Fără doar şi poate, istoria sa politică, tumultuoasă şi adesea amuzantă, ne-a dat peste cap cultura, însă această băutură neagră din barurile noastre a fost mereu cel mai tare agent secret.

 

Ultimele articole