logo site în format text 'totul despre cafea'
boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Crema de cocos si cafea, pentru o bautura delicioasa

Ingrediente:

125 ml cafea rece

1/2 l  de lapte de cocos

3 linguri sirop de ciocolata

1 lingurita esenta de vanilie

3 linguri de zahar

2 linguri de fulgi de nuca de cocos

Modalitate de preparare:

Folositi mixerul pentru a amesteca laptele de cocos si zaharul, pana cand au consistenta asemanatoare cu cea pe care o are frisca (aproximativ 6 minute).

Pe fundul paharelor puneti cate o lingura de sirop de ciocolata, apoi adaugati cate doua cuburi de gheata. Turnati cafeaua deasupra, apoi laptele de cocos, vanilia si amestecati cu o lingura, pentru a se omogeniza ingredientele.

Adaugati cate o lingura de fulgi de nuca de cocos deasupra si apoi, din nou, cate jumatate de lingura de sirop de ciocolata.

Daca doriti o modalitate de servire mai deosebita, puteti folosi borcane de Sana in loc de pahare.

cocomocha-6

 

Ultimele articole