logo site în format text 'totul despre cafea'
Cum să ne vopsim părul cu cafea: boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Cum să ne vopsim părul cu cafea

cafea-par-art Multe dintre noi s-au întrebat de-a lungul vremii cum sa ne vopsim parul cu cafea. Nu pentru că am iubi exagerat de mult cafeaua sau pentru că am fi obsedați de ea, ci pentru a ne scăpa organismul de toate chimicalele din vopselurile de pe piață. Și când spunem de pe piață, ne referim și vopsele vândute în magazinele naturiste. Nu de alta, dar nici acolo nu mai ești convins că primești ceva cu adevărat bio.

Naturalețe și strălucire incredibilă
Coloranții naturali, cum ar fi cafeaua, nu-ți garantează o durată lungă a nuanței, așa cum o fac vopselurile chimice. Însă măcar nu-ți vei îmbâcsi corpul cu toxine, nu te vei supune riscului de alergii sau chiar de cancer. Cafeaua poate da culorii tale naturale o strălucire incredibilă. Ea adâncește nuanțele de blond și scoate în evidență nuanța întunecată a brunetului, conferindu-i o culoare ciocolatie frumoasă. Iată cum să ne vopsim părul cu cafea:

1) Fierbe o ceașcă de cafea tare, organica, de preferință espresso. Las-o să se răcească la temperatura camerei.

2) După ce s-a răcit, amestec-o cu două căni pline cu balsam natural; două linguri de cafea măcinată și o cană de cafea rece, gata preparată. Amestecă bine. Optează pentru un balsam organic. Scopul este să scapi complet de chimicale.

3) Aplică amestecul pe păr și lasă-l aproximativ o oră, apoi clătește bine cu apă. Dacă nu vezi efectul dorit după prima încercare, repetă procedura câteva zile la rând. În ciuda tuturor sfaturilor găsite pe internet, nu este nevoie de trucuri speciale ca sa ne vopsim părul cu cafea.

Dacă urmezi acești pași simpli, culoarea părului tău se va evidenția și va fi mult mai luminoasă. În plus, acesta va începe să ți se aranjeze mult mai ușor, iar mireasma cafelei te va relaxa întrutotul. Cea mai frumoasă parte: te vei simți ca la un tratament cosmetic profesional.

Ultimele articole