logo site în format text 'totul despre cafea'
boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

„O cafenea fara clienti!? Asta e visul tau?”

Ma numesc Christophe. Bine ati venit la „Cafeneaua de pe Pod”!
Povestea noastra e pe cale sa inceapa...”

Povestea incepe pe 18 decembrie la Clubul Taranului, la premiera celei mai recete productii Compania de Teatru IngenuoDISTANTA DINTRE PASI, primul text dramatic scris si regizat de Geo Visan, al carei actiune se petrece in „Cafeneaua de pe Pod” a lui Cristophe.

Geo Visan este actor, regizor, scriitor, muzician, fotograf si fondator al Companiei de Teatru Ingenuo. Timp de opt ani a jucat pe scena Teatrului Valah din Giurgiu, iar de la infiintarea Companiei de Teatru Ingenuo a scris, a regizat si a jucat in propriile comedii – „Probleme la mansarda” si „Din Rusia, cu drag”, dar si in spectacole pentru prichindei.

Distanta dintre Pasi il va avea si de data aceasta in distributie, alaturi de Dana Porlogea si Monica Alexandrescu.

Ma numesc Christophe. Am o cafenea pe un pod. Asa se face ca intalnesc oameni. De curand am cunoscut-o pe Christine, o tanara cu o poveste aparte. Energia si umorul ei sunt molipsitoare. Apoi, intr-o seara, a aparut si Geraldine. E profesoara de dans, iar viata ei se afla intr-un punct de rascruce. Faptul ca psii ne-au purtat aici nu-i deloc intamplator. Ele nu stiu, dar toti trei avem ceva in comun…”

 

10417575_10152830210089194_5671038782273707784_n

Ultimele articole