logo site în format text 'totul despre cafea'
boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Press, noua aplicatie iOS pentru cafeaua ta

Saptamana trecuta a fost lansata o noua aplicatie iOS pentru cafegii! Jeff Hatz din Denver a venit pe piata cu aceasta aplicatie creata sub Redwood Studios, numita simplu „Press”,  menita sa ne ajute sa ne ajute sa „personalizam” cafeaua pe care o bem zilnic, dupa ce a descoperit ca aplicatiile similare deja existente au destul de multe limitari in ceea ce priveste informatia pe care o putem stoca.

Cand am inceput sa dezvolt Press, pe piata exista o singura aplicatie asemanatoare care sa iti permita sa introduci notite despre gustul cafelei, dar era foarte rigida si cu doar cateva slideuri generice”, a declarat Hatz pentru Daily Coffee News chiar inainte de lansarea noii aplicati pe care a creat-o. „Cu Press mi-am dorit sa am cateva campuri de baza pentru nume si origine si cateva campuri optinale care sa poata include informatii legate de procese si varietati de cafea. Altfel, mi-am dorit ca pur si simplu sa pot scrie ce consideram despre cafea. Am cafele cu doar cateva notite simple, pana la cafele unde descriu experienta de a fierbe o cafea in afara unei cine clasice, urmata de privirea Vaii Yesmite intr-o dupa-amiaza cu ceata

Asa cum ne sugereaza si Hatz, sectiunea de notite este permisiva, iar „sheruitul” informatiei intre aplicatii diferite este posibila prin noua extensie iOS 8 ce permite acest lucru. Exista de asemenea optiuni de a include timpi pe stadii customizate, precum si note in ceea ce priveste temperatura apei si nivelul de rasnire a cafelei. Aplicatia vine de asemenea cu cateva retete „la pachet”, use la dispozitie de Corvus Coffee din Denver.

O alta optiune pe care o prefera multi utilizatori si pe care Press o pune la dispozitie este posibilitatea de a integra harti, astfel ca utilizatorul aplicatiei pot introduce date despre originile cafelei si pot vedea oricand cu aproximare destul de buna in ce zona sunt produse diferitele tipuri de cafea.

 coffee_notes

Ultimele articole