logo site în format text 'totul despre cafea'

Top cele mai bune branduri de cafea


Să fim sinceri: dimineața nu începe cu adevărat până când nu ai băut o cafea bună – și, de preferință, espresso. Iar când vine vorba de cafeină… cu cât e mai multă, cu atât e mai bine. Astfel, pentru a-ți începe dimineața cu dreptul, am compilat o listă cu … branduri favorite de espresso.

Illy Espresso – cafea proaspăt prăjită și fin măcinată

Maestrii producători italieni ai espresso-ului Illy știu să ne ajungă la suflete și să ne bucure diminețile. Această cafea espresso fin măcinată este făcută din boabe 100% Arabica, prăjite lent, pentru un gust bogat, super-fin.

Iris Espresso – Compania Brooklyn Roasting

Făcut cu un amestec de trei tipuri diferite de boabe de cafea – Peru, Sumatra și Etiopian Sidamo – acest Iris Espresso al companiei Brooklyn Roasting are un gust de-a dreptul aparte. Combinația oferă note atât picante, cât și dulci.

Espresso Super Crema – Lavazza

Un amestec amestec brazilian de la Lavazza, vândul extraordinar de bine pe Amazon. Iar motivul este clar calitatea cafelei și gustul acesteia. Mulți consumatori descriu că s-au simțit „onorați” de această cafea Lavazza, după prima lor ceașcă.

Organic Fair Trade – Compania Death Wish Coffee

Acest brand al companiei din Saratoga Springs, New York, produce cea mai puternică cafea din lume. Clar știu câte ceva despre cofeină. În fiecare pungă a lor găsești doar boabe organice și bine conservate, certificate USDA.

Espresso Collection – compania Ritual Coffee Roasters

Prăjite puțin mai mult decât celelalte mărci, aceste boabe espresso de la Ritual Coffee Roasters din San Francisco sunt ambalate într-un mod perfect pentru a menține aroma bogată. Ritual Coffee Espresso Collection reprezintă o varietate de cafele, care vine acum cu două amestecuri de sezon și un soi unic de cafea.

Knee Buckling Espresso – compania Stone Street Coffee

Această cafea cu nume ciudat – în traducere: Genunchere Espresso – este făcută dintr-o selectie de cinci tipuri de boabe de cafea. Rezultatul: o aromă incredibil de îndrăzneață și parfumată. Recenzii le de pe site-ul companiei arată că mulți băutori iubesc că acest amestec. Asta pentru că ea conține multă aromă, fără amărăciunea adusă uneori de clasicul espresso.

Ultimele articole